Service & Onderhoud

Goed onderhoud en een snelle, deskundige service kunnen soms letterlijk van levensbelang zijn.

Service

Om een optimale service te kunnen bieden, is Huisman 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. De eigen Technische Dienst bestaat uit ervaren medewerkers die adequaat reageren op de meest uiteenlopende serviceverzoeken.

Onderhoud

Door onze eigen Technische Dienst kan er jaarlijks onderhoud worden uitgevoerd voor uw medische apparatuur, zodat een optimale kwaliteit gegarandeerd is. Het is goed om te weten, dat Huisman Medisch de controles uitvoert op zowel door onszelf geleverde, als op apparatuur geleverd door derden. Ons specialisme is dus altijd voor u inzetbaar.

Een controle op éénmalige basis heeft weinig zin. De essentie van een geborgde controle is juist de vastgelegde frequentie ervan. Zo heeft u altijd de geruststelling, dat u voortdurend voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen.

Onderhoudswerkzaamheden kunnen op locatie worden verricht, of in de werkplaats van Huisman Medisch. Indien noodzakelijk, is voor vaste relaties vervangende apparatuur beschikbaar.

Wat controleren en inspecteren wij exact?

Onze gedegen, gedetailleerde controles en inspecties spelen zich af op 3 terreinen:

  • Visuele Inspectie
  • Inwendige Inspectie
  • Technische Inspectie, compleet met een elektrische veiligheidstest volgens geldende normen.

Graag geven wij u hiervan enkele herkenbare voorbeelden:

  • Netsnoeren en stekkers met blootliggende draden
  • Kapotte behuizingen met daardoor kans op elektrocutie
  • Slecht functioneerde apparatuur, zoals een compressor voor medicijnverneveling met een veel te lage werkdruk, waardoor afbreuk aan de therapie
  • Onzichtbare gebreken aan de binnenkant van apparatuur
  • Defecte accu’s waardoor bij stroomuitval een risico optreedt

Wij maken voor ieder apparaat een aparte onderhoudsbon op. Apparatuur dat door onze Technische Dienst wordt afgekeurd, zal door hen worden meegenomen dit ter voorkoming van het opnieuw rouleren van afgekeurde apparatuur in uw zorginstelling.

Tenslotte maken wij voor u een totaaloverzicht op van alle apparatuur, zodat in één oogopslag te zien is welk merk/type apparatuur u in huis heeft; dit om wildgroei te voorkomen. Wanneer apparatuur bij ons is aangeschaft, kunt u aan de hand van een vermelde aanschafdatum in het totaaloverzicht zien, wanneer uw apparatuur weer aan vervanging toe is. Een belangrijke tool voor uw budgetering!

Een belangrijk moment voor u om de regelmatige controle op uw hulpmiddelen op verpleegkundig niveau veilig te stellen. Op zijn minst te bepraten met ons als expert. Ziet u direct de urgentie in van onze dringende boodschap en wilt niet wachten? Belt u ons dan gerust.

Foto Corien van Ingen
Corien van Ingen

bel +31(0)344-612508

stuur een e-mail

AltijdAltijd

Omdat Huisman dag en nacht klaar staat voor haar klanten waar bereikbaarheid en flexibiliteit van levensbelang kan zijn.

HelderHelder

Omdat Huisman helder en transparant communiceert zoals begrijpbare facturen zonder verrassingen.

BehulpzaamBehulpzaam

Omdat Huisman haar klanten helpt tot ze geholpen zijn. Dat kan soms iets kosten maar helpen doen ze altijd.