Menu

Over Huisman Medisch

Verkoop en verhuur van medische gassen, apparatuur en producten en disposables. Dat is sinds 1990 de kernactiviteit van Huisman Medisch te Tiel.

De mens centraal

In onze bedrijfsfilosofie staat de mens centraal. Gezondheid is een groot goed. Mensen die gebruik maken van onze producten hebben op de een of andere wijze problemen met hun gezondheid. Daar zijn we ons van bewust, elke dag opnieuw. Daarom kunt u te allen tijde rekenen op een dienstverlening, waarin betrokkenheid bij het wel en wee van onze klanten duidelijk herkenbaar is. Juist omdat wij werken voor een kwetsbare groep mensen, doen we er alles aan om foutloos te werken. Levering, instructie, nazorg en service moeten perfect zijn. Het is dan ook niet voor niets dat wij beschikken over de certificaten ISO-9001:2015, Groothandelaarsvergunning 105069B/g en een U.A. vergunning 107070C.

Korte communicatielijnen

Huisman Medisch levert een breed scala aan medische apparatuur, medische gassen en disposables. Een zeer groot aantal artikelen is continu op voorraad en/of vrijwel direct leverbaar. Wij werken met een platte organisatiestructuur. Dat staat borg voor korte communicatielijnen en voorkomt misverstanden. Bestellingen worden uitgevoerd door onze eigen bezorgdienst en uiteraard wordt razendsnel gereageerd op spoedaanvragen. Onze bezorgers hebben hun vaste route en kunnen zo als vraagbaak fungeren voor vragen en problemen van dagelijkse aard. Voor vragen met een meer specifiek karakter kan een beroep worden gedaan op de sales- en productmanager en onze eigen verpleegkundige. Bovendien beschikken wij over een eigen technische dienst die alle “ins en outs” van de apparatuur kent.

Persoonlijke zorg

Onze dienstverlening gaat uit van persoonlijke zorg. Dat geldt voor de dienstverlening aan mensen die thuis verblijven, maar dat geldt ook voor de dienstverlening aan mensen in ziekenhuizen, verpleeghuizen en instellingen. Training en instructie voor het gebruik van apparatuur kan geheel door onze medewerkers worden verzorgd aan zowel eindgebruikers als aan verpleegkundig personeel. Persoonlijk contact met eindgebruikers, voorschrijvers en medewerkers van zorginstellingen vinden we belangrijk voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Werken met Huisman Medisch is werken met mensen vóór mensen.

Foto Corien van Ingen
Corien van Ingen

bel +31(0)344-612508

stuur een e-mail

AltijdAltijd

Omdat Huisman dag en nacht klaar staat voor haar klanten waar bereikbaarheid en flexibiliteit van levensbelang kan zijn.

HelderHelder

Omdat Huisman helder en transparant communiceert zoals begrijpbare facturen zonder verrassingen.

BehulpzaamBehulpzaam

Omdat Huisman haar klanten helpt tot ze geholpen zijn. Dat kan soms iets kosten maar helpen doen ze altijd.