Webshop

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Project voor sterilisatie en castratie voor zwerfhonden op Samos.

"Beste Stephanie, Henk en andere medewerkers,

Namens alle zwerfhonden en katten van het Griekse eiland Samos heel erg veel dank voor jullie fantastische gift. Hiermee gaan we de komende jaren op een nog betere manier alle zwerfhonden en katten steriliseren en castreren. Operaties worden uitgevoerd door teams van vrijwilligers: dierenartsen, dierenartsassistentes, medisch geschoold personeel en heel veel lokale mensen die de zwerfdieren vangen en brengen. We hebben 2 kleine maar prima functionerende kliniekjes: Oost en West-Samos. De lokale overheden betalen alle medicatie en de meeste voor de operaties benodigde materialen. Verder hebben we voor de inrichting van de kliniekjes allerlei zaken als operatie tafels, instrumentarium en materialen gesponsord gekregen of zelf gekocht. Het is super leuk en zeer dankbaar werk. En….. we zijn blij met alle mensen, zoals jullie, die ons helpen!!"


Stichting EEKO.

Eeko is dé partner voor inzameling van printercartridges, mobiele telefoons en tablets in Nederland. Sinds 1993 halen wij al kosteloos lege cartridges op. Met de opkomst van mobiele telefoons en tablets, zijn wij ons ook daarop gaan richten. Door deze producten een tweede leven te schenken, leveren we samen een bijdrage aan een beter leefmilieu.


Stichting Kopoprenee.

Kop op Renee is een Nederlandse Stichting die opgericht is om de levensreddende operatie voor Renee te kunnen bekostigen.


Stichting Rescue Baby Gambia.

Geef moeder en kind een kans op leven in Gambia.


Project Kaapverdië.

Inzameling Medische apparatuur en disposables voor gebruik in Kaapverdië.

AltijdAltijd

Omdat Huisman dag en nacht klaar staat voor haar klanten waar bereikbaarheid en flexibiliteit van levensbelang kan zijn.

HelderHelder

Omdat Huisman helder en transparant communiceert zoals begrijpbare facturen zonder verrassingen.

BehulpzaamBehulpzaam

Omdat Huisman haar klanten helpt tot ze geholpen zijn. Dat kan soms iets kosten maar helpen doen ze altijd.