Menu

Update i.v.m. Coronavirus Covid-19

18 maart 2020   |   
  • Delen

Geachte relatie,

15 maart jl. zijn door de overheid nieuwe maatregelen uitgevaardigd om de verspreiding van het coronavirus (Covid-19) te beperken.
Binnen Huisman Groep hebben wij onze bedrijfsvoering hierop afgestemd en verdere maatregelen getroffen met als doel de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen. Uiteraard doen wij tegelijkertijd onze uiterste best om de dienstverlening aan klanten op het gebruikelijke niveau te handhaven.

Leveringen

Leveringen van gassen en goederen blijven op dezelfde wijze doorlopen. Tot op heden heeft de verspreiding van het coronavirus geen impact op de leveringen van de Huisman Groep. Omwille van de veiligheid van onze medewerkers hebben wij intern afgesproken dat onze medewerkers zelf de afleverdocumenten in overleg met u aftekenen.


Voorraad

De voorraadsituatie is van dien aard dat wij onze vaste afnemers kunnen bedienen, echter zullen wij kritisch omgaan met extreme aanvragen welke het standaard gebruik overschrijden. Wij doen ons uiterste best om iedereen van dienst te zijn.

Verkoop balie geopend

Ons kantoor is zoals gebruikelijk geopend en bemand voor uw aankopen en afhaalorders. De verkoopmedewerkers binnendienst zijn telefonisch en via e-mail normaal bereikbaar tijdens de gebruikelijke openingstijden.
Wij verzoeken u bestellingen vooraf aan te melden zodat wij deze voor u kunnen klaarzetten. Hierdoor wordt het contact tot een minimum beperkt.
Tevens verzoeken wij u om zo veel mogelijk met de PIN te betalen.
 

Klantbezoeken afgezegd

Wel hebben wij onze buitendienst gevraagd in principe af te zien van klantbezoeken en klanten de komende weken telefonisch of via e-mail te contacteren.


Onderhoud op locaties

Alle geplande onderhoudsafspraken op locatie worden opgeschort t/m 30 april a.s. Onze medewerkers zullen op een later tijdstip met u contact opnemen om deze afspraken opnieuw in te plannen.
 

Overige maatregelen

Uiteraard hebben wij in de logistiek, de verkoop, de serviceafdelingen en binnen onze kantoren de hygiënemaatregelen van het RIVM nauwkeurig opgevolgd en stimuleren wij thuiswerken, dit alles om verdere verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan.

Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het coronavirus, informeren we u via onze website en via de e-mail.
 

Calamiteitendienst

Mocht u gebruik willen maken van onze 24/7 service, dan zijn wij voor u bereikbaar op onderstaande telefoonnummers. Wij verzoeken u dan ook, om alleen bij acute situaties gebruik te maken van deze service.

 

Heeft u nog vragen dan kunt ons bereiken via;

Huisman Medisch                                           0344-612508      verkoop@huismanmedisch.nl

Huisman Gassen en Lastechniek              0344-639020      verkoop@huismangassen.nl

 

Wij leven in een uitzonderlijke situatie, we zijn dan ook trots op iedereen in het land die zicht voor elkaar inzet.
Tot slot wensen u veel sterkte en succes in de komende periode en hopen elkaar snel weer gezond te kunnen ontmoeten.

 

Met vriendelijke groet,

 

Joost Huisman
Huisman Groep
www.huismangroep.nl
 

 

18 maart 2020   |   
  • Delen

AltijdAltijd

Omdat Huisman dag en nacht klaar staat voor haar klanten waar bereikbaarheid en flexibiliteit van levensbelang kan zijn.

HelderHelder

Omdat Huisman helder en transparant communiceert zoals begrijpbare facturen zonder verrassingen.

BehulpzaamBehulpzaam

Omdat Huisman haar klanten helpt tot ze geholpen zijn. Dat kan soms iets kosten maar helpen doen ze altijd.